RJV vloerbewerkingen

Uw persoonlijke applicateur

VloerCoating: Mooie strakke vloeren die in bijna alle kleuren verkrijgbaar zijn. Deze vloeren zijn makkelijk in onderhoud, chemicaliën resistent. Geschikt voor de industrie, particuliere sector, woningen, winkels en kantoren. Kortom in vele branches toepasbaar. Vanwege zijn hardheid is een epoxy coating licht tot middelzwaar belastbaar. Zowel in mat glans als in zijdeglans af te lakken. En ook verkrijgbaar in antislip. Het is uiteraard ook mogelijk om met verschillende kleuren te werken en dit volgens een bouwtekening volledig uit te werken. Er zijn 3 soorten beschikbaar epoxy coating, polyurethaan coating en acryl coating.

Enkele voorbewerkingen zijn:

Stralen: 

Dag 1 de vloer stralen en grondig schoonmaken. Dag 2 een hechtprimer aanbrengen. Dag 3 coaten op kleur. Ruimtes onder de 1000 m2 is het ook mogelijk om direct na het stralen te gaan primeren. Dit scheelt weer een volle dag.

Schuren: 

stap 1 De vloer dient eerst geschuurd te worden voor optimale hechting. Daarna word alles grondig gezogen en schoongemaakt.

stap 2 Er moet altijd een hechtprimer aangebracht worden, Dit is vaak een epoxyprimer, ook wel bouwhars genoemd. Dit is niet alleen voor de hechting maar ook om de vloer af te sluiten om gaatjes te vullen en de zuigende werking van de vloer af te nemen. In deze fase word ook gekeken naar wat grotere reparaties of scheuren en naden die voorhand gerepareerd moeten worden.

stap 3 In deze fase zijn er meerdere opties mogelijk, maar voor een goede garantie en mooiere uitstraling en dekking kiest men vaak voor een extra schraaplaag. Deze scheuroverbruggende schraaplaag sluit de vloer helemaal af en kan ook wel wat werking aan van de onderliggende vloer. De kans op gaatjes in de coating is nu erg klein. Er kan uiteraard ook voor gekozen worden om na de primer direct te gaan coaten.

stap 4 Het aflakken van de coatingvloer. Deze lak is zeer sterk en slijtvast en kan zowel in kleur als in transparant mat of zijdeglans mat worden afgelakt. Dit is niet altijd noodzakelijk.

Omdat een coating altijd een hele hoge glans heeft, word vaak gekozen voor de matte lak, 


E-mailen
Bellen
Map