RJV vloerbewerkingen

Uw persoonlijke applicateur

Egaliseren: De naam zegt het al, Egaline.. een product die in vele soorten verkrijgbaar is en speciaal ontwikkelt is om uw vloeren weer egaal vlak te krijgen of legklaar te maken t.b.v  bijvoorbeeld een pvc vloer. Enkele voorbeelden zijn project egaline een gipsgebonden krimparme egaline die bedoeld is om de vloer te versterken zodat er bijvoorbeeld vinyl vloeren over gerold kunnen worden en waar veel over gelopen kan worden. Deze egalines worden vaak toegepast in scholen of ziekenhuizen. Een vezelversterkte egaline die de werking van de ondergrond kan opvangen en scheurvorming vermindert. Zowel in gipsgebonden als in cementgebonden egaline verkrijgbaar. De standaard cementgebonden egaline. Deze is minder hard en duur in vergelijking met andere egalines, maar toch sterk genoeg voor in de woonkamer of de harde egaline die geschikt is voor bijna alle ruimten (behalve voor buiten) heftrucks kunnen hier met gemak overheen rijden. Of de snelle egaline die al na 1 uur weer beloopbaar is. Ook is het mogelijk om er extra zand bij aan toe te voegen om dikkere laagdiktes in 1 keer te kunnen leggen zonder dat de egaline gaat barsten. Kortom voor iedere situatie is er wel een oplossing en is uw nieuwe vloer snel gelegd. 

Ook is het mogelijk om met verschillende kleuren een cementgebonden betonlook te maken. hierbij is er keuze uit een beperkt aantal kleuren, de meest gangbare kleuren zijn toch de grijstinten. en de bruintinten.

 

Voor de grote gaten en scheuren in de vloer is er ook de mortel beschikbaar, die makkelijk gaten tot 10 cm diep kunnen dichten en is na 30 minuten al uitgehard. Naden en scheuren kunnen snel worden voorzien van een scheuroverbruggende gaas en kan deze uiteindelijk worden aangesmeerd zodat hier een egaline overheen gegoten kan worden.


E-mailen
Bellen
Map