RJV vloerbewerkingen

Uw persoonlijke applicateur

Frezen: In de bouw gaat het wel eens mis, Een vloer word te hoog gestort of is niet vlak genoeg. Dan is frezen een goede oplossing, Deze machines kunnen dan de vloer verlagen of bijvoorbeeld de hoge plekken van de vloer opzoeken en uitvlakken. Wanneer een vloer te glad is het ook mogelijk om zo minimaal mogelijk te frezen en zo wat ruwheid te creeren. zodat de vloer weer makkelijk beloopbaar of verrijdbaar is.

Frezen geeft altijd een ruw beeld van het beton. Voor het storten van een nieuwe betonvloer is frezen ook een goede oplossing. De hechting is zodanig goed, dat er rechtstreeks op de vloer gestort kan worden. Wilt u bijvoorbeeld snel van uw oude gietvloer af of de egaline begint af te brokkelen, dan is frezen de enige en beste oplossing om dit vakkundig te kunnen verwijderen.

Is de vloer toch te ruw? Dan kan er altijd voor gekozen worden om de gefreesde vloer na te schuren om een gladder resultaat te krijgen.

Op welke type vloeren kan de freesmachine worden ingezet? : Beton, zandcement, egaline, gietvloeren, troffelvloeren.

       Het freesbeeld wanneer er met 100 zaagbladen tegelijk word gefreesd

 

   Puntlammellen: Voor het opruwen     van gladde oppervlaktes en het       verlagen of verwijderen van           bijvoorbeeld beton, zandcement,       anhydriet, egaline, of siergrind.

Kapschillamellen: Zie boven. Met deze trommel is het mogelijk om bijvoorbeeld gietvloeren en siergrind te verwijderen. 

 


E-mailen
Bellen
Map