RJV vloerbewerkingen

Uw persoonlijke applicateur

Gietvloer: Oogstrelende polyurethaan/epoxy designvloeren. Een polyurethaan vloer heeft een hoge elasticiteit die vrijwel alle klappen opvangt in uw woning, bedrijf of kantoor, Vanwege zijn hoge elasticiteit komt scheurvorming bijna niet voor. Ze hebben een lange levensduur, zijn chemicaliën resistent, makkelijk in onderhoud en zijn in bijna alle kleuren verkrijgbaar. 

Epoxy gietvloeren: Nagenoeg hetzelfde als de polyurethaan gietvloer, maar is deze beter geschikt voor de drukkere ruimtes waar meer verkeer is. Epoxy gietvloeren zijn harder en sterker en beter bestand  tegen belasting, maar deze is weer niet geschikt om over flexibele vloeren te leggen zoals bijvoorbeeld houten vloeren.

Gietvloeren worden in laagdiktes van 2 tot 3 mm aangebracht, Deze vloeren worden gegoten over de vloer en met een spaan hark of kam aangebracht. Een gietvloer is dusdanig ontwikkelt dat hij naadloos in elkaar overvloeit. Zo heeft u ook nooit last van spaanslagen of kamsporen. Vanwege zijn zachte karakter en dikker volume is een gietvloer slijtvaster dan bijvoorbeeld een epoxy coating. maar hier zijn uiteraard ook speciale lakken voor ontwikkelt om een hoge slijtvastheid te creëren. 

Onze vloeren worden met de grootste zorg gelegd, passend naar uw wens.

U kunt hier alvast een kijkje nemen in de vele kleuren die beschikbaar zijn https://www.ralkleuren.com Ook is het mogelijk om 2 kleuren door elkaar te mengen voor een mooi speels effect. Of zoals in onderstaande foto te zien is kan uw vloer ingestrooid worden met verschillende kleuren en formaten flakes  flakes

 


Zwarte gietvloer in een trimsalon voor honden, ingestrooid met witte flakes

 

 Een volledige doorzichtige gietvloer uitgegoten over honderden muntjes van vijf cent in een toilet

 


Bekijk de video hoe een gietvloer word gelegd

                                                                                


E-mailen
Bellen
Map