RJV vloerbewerkingen

Uw persoonlijke applicateur

Terrazzo:  Duizenden marmerkorrels en cement worden samengevoegd en op de vloer gestort. Een zeer oude ambacht die nog steeds bestaat, maar helaas langzaam aan het uitsterven is. Er zijn duizenden vloeren over de hele wereld gelegd. Gelukkig hebben wij de expertise om deze vloeren weer in ere te kunnen herstellen. In samenwerking met verschillende bedrijven die deze vloeren nog maken kunnen wij deze voor u weer als nieuw maken. 

Wat doen wij dan precies? We nemen een kijkje en bepalen ter plaatse wat er nodig is om uw vloer te kunnen herstellen, Afhankelijk van de grote is dit vaak binnen een week al opgelost. Vloeren van wel 100 jaar oud kunnen met gemak worden vlak geslepen tot de gewenste glansgraad. 

Soms is het nodig om wel 6 stappen te schuren d.m.v diamanten schijven. Van grof naar superfijn word de vloer steeds beter verdicht en krijgt hij zijn oorspronkelijke kleur weer terug, waarna hij uiteindelijk gepolijst kan worden en geïmpregneerd voor optimale bescherming. Een terrazzo is bijna onderhoudsvrij als deze een volledige behandeling heeft gehad. dus het is zeker een goede investering!E-mailen
Bellen
Map